Zpět na stránku

 

8. zámořský sklad společnosti Maysun Solar na světě se usadil v Julju v Rumunsku

7. duben 2022

31. března byl v Julju v Rumunsku založen 8. zámořský sklad společnosti Maysun Solar.Zámořský sklad Julju se rozkládá na ploše 2000 metrů čtverečních a nachází se v jižním Rumunsku, nedaleko hlavního města Bukurešť.

Zřízení rumunských zámořských skladů pokrývá distribuční síť v jihovýchodní Evropě, včetně Rumunska, Maďarska, Bulharska, Srbska, Slovenska, Moldavska a Řecka, takže přátelé v jihovýchodní Evropě mohou využívat nejrychlejší, nejpohodlnější a nejkvalitnější služby. můžete získat místo přímo bez čekání.

 

V současné době Maysun solar odeslal 210MM400W bílý rám a 158MM 420W bílý rám do skladu Julju v Rumunsku. Očekává se, že bílý rámeček 210MM400W dorazí 15. dubna a bílý rámeček 158MM 420W by měl dorazit 15. května.

 

Umístění zámořského skladu společnosti Maysun Solar prošlo více než 20 dny a tisíce zákazníků z celého světa vedly vášnivé diskuse a hlasování o umístění skladu na Facebooku. Po více než 100 hodinách vyjednávání a porovnávání skladových služeb společnost Maysun kolegové cestovali do az Maďarska a Rumunska 1800 kilometrů a po 26 hodinách terénního šetření nakonec vybrali Julju, která je pro zákazníky v zemích kolem Rumunska nejvýhodnější.

 

Maysun Solar má v současné době 8 zámořských skladů ve Varšavě, Polsku, Miláně, Itálii, Budapešti, Maďarsku, Dubaji, Spojených arabských emirátech, Jakartě, Indonésii, Rijádu, Saúdské Arábii, Valencii ve Španělsku a Jurju v Rumunsku. Maysun se také aktivně připravuje na výběr zámořského skladu v Jižní Americe, aby přinesl pohodlnější služby více zákazníkům, takže zůstaňte naladěni............