8. zámořský sklad společnosti Maysun Solar na světě se usadil v Julju v Rumunsku

· Novinky Společnosti Maysun

31. března byl v Julju v Rumunsku založen 8. zámořský sklad společnosti Maysun Solar.Zámořský sklad Julju se rozkládá na ploše 2000 metrů čtverečních a nachází se v jižním Rumunsku, nedaleko hlavního města Bukurešť.

maysun zřizuje zámořský sklad v Rumunsku

Zřízení rumunských zámořských skladů pokrývá distribuční síť v jihovýchodní Evropě, včetně Rumunska, Maďarska, Bulharska, Srbska, Slovenska, Moldavska a Řecka, takže přátelé v jihovýchodní Evropě mohou využívat nejrychlejší, nejpohodlnější a nejkvalitnější služby. můžete získat místo přímo bez čekání.

 

V současné době Maysun solar odeslal 210MM400W bílý rám a 158MM 420W bílý rám do skladu Julju v Rumunsku. Očekává se, že bílý rámeček 210MM400W dorazí 15. dubna a bílý rámeček 158MM 420W by měl dorazit 15. května.

 

Představení produktové specifikace fotovoltaického modulu Maysun210MM400W
Představení produktové specifikace fotovoltaického modulu Maysun158MM420W

Umístění zámořského skladu společnosti Maysun Solar prošlo více než 20 dny a tisíce zákazníků z celého světa vedly vášnivé diskuse a hlasování o umístění skladu na Facebooku. Po více než 100 hodinách vyjednávání a porovnávání skladových služeb společnost Maysun kolegové cestovali do az Maďarska a Rumunska 1800 kilometrů a po 26 hodinách terénního šetření nakonec vybrali Julju, která je pro zákazníky v zemích kolem Rumunska nejvýhodnější.

Maysunovo hlasování o výběru stránek na Facebooku

 

Maysun Solar má v současné době 8 zámořských skladů ve Varšavě, Polsku, Miláně, Itálii, Budapešti, Maďarsku, Dubaji, Spojených arabských emirátech, Jakartě, Indonésii, Rijádu, Saúdské Arábii, Valencii ve Španělsku a Jurju v Rumunsku. Maysun se také aktivně připravuje na výběr zámořského skladu v Jižní Americe, aby přinesl pohodlnější služby více zákazníkům, takže zůstaňte naladěni............