Maysun Solar expanduje: nové sklady v Německu

· Novinky Společnosti Maysun

Vzhledem k tomu, že celosvětová poptávka po solárních panelech a řešeních pro obnovitelné zdroje energie neustále roste, společnost Maysun Solar rychle rozšiřuje své provozy, aby uspokojila rostoucí poptávku na trhu. Nejnovější sklady v Lipsku, Hamburku a Mnichově byly úspěšně otevřeny. Tyto sklady budou hlavními distribučními centry pro širokou nabídku solárních produktů společnosti Maysun Solar, včetně oblíbených fotovoltaických modulů 410W Black Frame, 410W Silver a 410W Double Glass Black Frame. Cílem této strategické expanze je uspokojit rostoucí poptávku po řešeních v oblasti obnovitelných zdrojů energie a dále posílit pozici společnosti Maysun Solar v solárním průmyslu.

broken image

Kompletnější skladovací zařízení

Nové sklady v Lipsku, Hamburku a Mnichově mají ideální polohu pro lepší uspokojení rostoucí poptávky po solárních řešeních v západní Evropě. Sklady mají rozsáhlé skladovací prostory a jsou plně vybaveny tak, aby bylo možné efektivně spravovat zásoby výrobků společnosti Maysun Solar a zajistit dostatečné zásobování zákazníků v obou lokalitách a v okolí. Nové sklady budou sloužit také jako centra technické podpory, školení a poprodejního servisu, což dále posílí filozofii společnosti Maysun Solar zaměřenou na zákazníky.
"Jsme rádi, že můžeme otevřít nové sklady v Lipsku, Hamburku a Mnichově, které nám umožní poskytovat lepší podporu našim významným zákazníkům v těchto regionech," řekl pan White, generální ředitel společnosti Maysun Solar. "Díky lepšímu řízení zásob a efektivní logistice a dopravě jsme schopni poskytovat našim zákazníkům spolehlivá a efektivní solární řešení pro jejich potřeby v oblasti obnovitelných zdrojů energie."

broken image

Rozmanitější nabídka dodavatelských produktů

"Jsme odhodláni poskytovat našim zákazníkům komplexní sortiment fotovoltaických modulů a naše nové sklady v Lipsku, Hamburku a Mnichově nám umožní nabízet ještě širší výběr vysoce kvalitních solárních panelů," dodal pan White, "a jsme přesvědčeni, že naše fotovoltaické moduly budou i nadále překonávat požadavky našich zákazníků na výkon, spolehlivost a estetiku," dodal pan White. překonávat očekávání našich zákazníků z hlediska výkonu, spolehlivosti a estetiky." Ve dvou nových skladech bude umístěna široká nabídka fotovoltaických modulů, mimo jiné oblíbené celočerné fotovoltaické panely 410 W a fotovoltaické panely 410 W s černým rámem. Tyto vysoce kvalitní fotovoltaické moduly, známé svou účinností, trvanlivostí a estetikou, jsou ideální pro rezidenční, komerční a komunální aplikace.
Fotovoltaické panely 410 All Black jsou známé svým elegantním celočerným vzhledem, díky němuž jsou oblíbenou volbou pro esteticky zaměřené obytné a komerční instalace. Tyto moduly jsou vyráběny s použitím vysoce kvalitních materiálů a pokročilých výrobních procesů, které zajišťují optimální výkon a odolnost i v náročných povětrnostních podmínkách.

broken image

Fotovoltaické panely 410W Black Frame mají černý rám, který zajišťuje moderní a atraktivní vzhled při zachování vysokého výkonu a odolnosti. Tyto panely jsou navrženy tak, aby odolávaly náročným podmínkám prostředí, a jsou tak vhodné jak pro rezidenční, tak pro komerční instalace.

broken image

Kromě 410W celočerných FV panelů a FV panelů s černým rámem budou tyto nové sklady společnosti Maysun Solar v Německu nabízet také celou řadu dalších FV modulů v různých výkonových úrovních, konfiguracích a funkcích, jako jsou střídače, montážní systémy a příslušenství, které splňují rozmanité potřeby zákazníků a požadavky projektů v regionu a jeho okolí.

Ekologičtější design zařízení

Nové sklady jsou navrženy nejen tak, aby vyhovovaly potřebám našich zákazníků, ale také aby demonstrovaly závazek k udržitelnému rozvoji. Objekty byly navrženy s ohledem na životní prostředí, včetně energeticky účinného osvětlení, nakládání s odpady a dalších ekologických opatření, v souladu s posláním společnosti Maysun Solar podporovat obnovitelné zdroje energie a minimalizovat jejich dopad na životní prostředí.
Tyto sklady jsou součástí pokračujícího úsilí společnosti Maysun Solar o rozšíření výrobních kapacit, zvýšení provozní efektivity a poskytování inovativních a udržitelných solárních řešení svým globálním zákazníkům. maysun Solar bude přispívat k rozvoji odvětví obnovitelných zdrojů energie v regionu a jeho okolí tím, že bude spolupracovat s místními partnery a komunitami na podpoře udržitelných energetických řešení.

broken image

Společnost maysun Solar jako profesionální výrobce fotovoltaických modulů s 15 lety zkušeností v oboru nabízí širokou škálu fotovoltaických modulů, které splňují potřeby široké veřejnosti. Jsou vhodné pro různé scénáře, jako jsou balkonové fotovoltaické elektrárny, střešní a pozemní elektrárny. Další informace o společnosti Mason Solar a její široké nabídce solárních produktů a řešení naleznete na níže uvedeném tlačítku na webových stránkách nebo nás kontaktujte prostřednictvím aplikace WhatsApp.