Maysun Solar na Solar Solutions International 2022

· Novinky Společnosti Maysun

Od 12. dubna do 14. dubna se Maysun Solar zúčastnila Solar Solutions International 2022, největšího solárního veletrhu v severozápadní Evropě, který se konal v Amsterdamu v Nizozemsku. Maysun Solar jako známý podnik v oblasti fotovoltaických modulů v Číně přinesl na tuto výstavu vysoce účinné modulové produkty a profesionální znalosti fotovoltaických modulů.

 

broken image

Solar Solutions International 2022 jako profesionální B2B veletrh vytváří sítě a obchodní příležitosti pro vystavovatele a návštěvníky ve fotovoltaickém průmyslu. Na výstavě bylo představeno více než 500 inovativních projektů a více než 100 praktických workshopů, které pokrývají nejnovější oblasti skladování energie, chytré produkty a neustále se vyvíjející solární panely. Maysun Solar se jako člen fotovoltaického průmyslu přirozeně účastnil největšího „fotovoltaického svátku“ v severozápadní Evropě.

broken image

Společnost Maysun Solar, která praktikuje nové technologie ve fotovoltaickém průmyslu, byla založena v roce 2008 a je inovativním nákupčím a velkoobchodníkem fotovoltaických modulů. 

 

Stopy Maysun solar jsou po celém světě, pobočky a sklady jsou zřízeny v Nizozemsku, Polsku, Miláně, Itálii, Německu, Maďarsku, Dubaji, Saúdské Arábii, Indonésii, Rumunsku a na dalších místech.Maysun Soalr se zavázal k technologickým inovacím, usiluje o dokonalost ve výzkumu a vývoji produktů, přísně kontroluje kvalitu produktů a na evropském trhu se vydal vlastní jedinečnou cestou.

 

broken image

 

Společnost Maysun Solar přinesla na výstaviště nejnovější produkty fotovoltaické technologie 210 velkorozměrových fotovoltaických modulů a šindelových fotovoltaických modulů, včetně 410W, 370W a 340W celočerných fotovoltaických modulů, 410W šindelových fotovoltaických modulů, transparentních fotovoltaických modulů, atd.

 

Fotovoltaické moduly na stánku přilákaly vystavovatele z celého světa díky svému nádhernému vzhledu. Všichni navštívili a diskutovali o produktech a technologiích Maysun Solar. Zaměstnanci Maysun solar se také ujali iniciativy, aby poskytli podrobné představení produktů a udělali co nejprofesionálnější odpověď na fotovoltaické znalosti .

 

Zároveň Maysun návštěvníkům také ukázal, že existuje 6 zavedených skladů EU a evropský inventář až 25 MW. Zřízení skladů EU znamená pro evropské zákazníky efektivnější a pohodlnější nákupy a včasnější a ohleduplnější po- odbyt!

 

broken image

Účastí na veletrhu Solar Solutions International 2022, zatímco Maysun Solar dále uvolňovala produkty a propagovala nové technologie, byla plně demonstrována její dobrá firemní image a myšlenka „udržovat energii a zlepšovat život“, což odráží naši profesionalitu, kvalitu a hodnoty. inovace a integrita rozšířily obchodní kanály a vytvořily více obchodních příležitostí pro spolupráci.

 

Pod vlnou uhlíkové neutrality se fotovoltaika stala jednou z nejdůležitějších součástí budoucího energetického rozvoje.Vývoj účinnější a vysoce výnosné fotovoltaické technologie je jedinou cestou pro průmysl. Maysun Solar vždy přinášela vyšší zelené výhody svým globálním partnerům s vizí „znovu zmocnění slunce a regenerace Země“ a podali si ruce v „éře nulových uhlíků“.