Behind maysun - příběh o nezdolném boji

· Novinky Společnosti Maysun

Příběh MAYSUN SOLAR je inspirativní příběh o odvaze zkoušet a nebát se neúspěchu 

Příběh Maysuna začal v roce 2001, ale v té době se jmenoval Gang Yuan místo Maysun. 

V roce 2001 vstoupil Gang Yuan jako neznalý teenager se svou vášní do fotovoltaického průmyslu a začal podnikat ve výrobě křemíkových plátků ve fotovoltaických modulech. 

V těch několika letech byl byznys s křemíkovými destičkami horký a na trhu byl často nedostatek. Gang Yuan je sice mladý, ale má rozum a odvahu, zároveň ví, jak sbírat kontakty a jeho byznys je čím dál lepší. Všechno ale nemůže jít hladce, když vidíme, že do průmyslu křemíkových plátků vstupuje stále více lidí, křemíkové pláty na trhu začínají být neprodejné a Gangyuan musí začít hledat nové východisko.

Pracovní fotografie maysun v polské pobočce

V roce 2008 byla ve světě ekonomická krize a cena fotovoltaického křemíkového materiálu proti proudu klesla o 90 %.Křemíkový wafer v Gangyuanu jeden po druhém zastavil výrobu a ekonomika byla paralyzována. Hledání nového východiska je pro Gangyuan naléhavou záležitostí. Ve světě na sobě dobro a zlo často závisí.V kritickém okamžiku vstoupil do očí Gangyuanu rostoucí průmysl produktů fotovoltaických modulů. 

Možná to byla tehdejší poptávka na trhu, možná to byla nepoddajná energie GH. Jen v roce 2009 Gangyuan založil továrnu na fotovoltaické moduly v Huzhou, Zhejiang, na výrobu pro značky modulů první řady, a zároveň založil vlastní značka GH a začala zkoumat prodejní cesty na domácích i zahraničních trzích. 

V roce 2010 popularita internetu vytvořila množství produktů té doby a vznikla Alibaba International Station. Všichni kolegové odjeli rychlovlakem z mezinárodního nádraží, aby vstoupili na mezinárodní trh. Ale v té době neexistoval koncept „diferenciace“, fenomén homogenity byl stále vážnější a rozvoj mezinárodního trhu uvázl na mrtvém bodě. 

Jak vyniknout mezi mnoha značkovými produkty a být uznáván a vybírán zahraničními zákazníky byl v té době obtížný problém, kterému průmysl čelil. Mnoho společností se rozhodlo vzdát se a vyrábět pouze domácí produkty, o kterých se uvažuje, ale některé společnosti stále aktivně hledají řešení , a GH byl také na cestě. Udělal odvážný pokus jít přímo do zahraničí, aby využil místní preferenci produktů. 

Za antidumpingové situace na tehdejším evropském trhu se stal první volbou Blízký východ, po komplexním zvážení ekonomického vývoje různých zemí a poptávky po fotovoltaických modulech bylo nakonec rozhodnuto o Pákistánu. 

Při pohledu na záda GH se zdá, že se čas vrátil do roku 2001, do mladého muže s vášní a tvrdou prací.

Tváří v tvář realitě je však krev vždy zranitelná, místní jazyk nemluví plynule, zákazník nevidí skutečný produkt a po zadání objednávky, jak rychle zboží dostat, následovala řada problémů a GH spadl do rozjímání. 

Poté, co úzkost přešla v klidnou náladu, se objevilo i řešení. Pokud existuje jazyková bariéra, použijeme místní zdroje k vybudování místního prodejního týmu. Pokud budeme mít problémy s dodávkou produktů, postavíme místní sklad. GH je na obtížné cestě, krok za krokem a jedna jáma pro jedno řešení. Jazyk se domluvil a zákazníci přišli.Po více než roce se konečně ozval klakson GH založil první zámořskou pobočku, vstoupil na mezinárodní trh a vypálil první ránu z Pákistánu. 

Založení pákistánské pobočky přineslo společnosti GH dostatek důvěry. S nahromaděnými kapitálovými rezervami a bohatými praktickými zkušenostmi vstoupil GH v roce 2013 oficiálně na trh Středního východu. Zřízení pákistánského skladu pomohlo GH získat důvěru zákazníků na Středním východě a dosáhnout včasného spotového servisu. Síla značky GH postupně hrála roli lokálně a stalo se přirozenou věcí založit druhou pobočku v Dubaj, Arábie. V tomto roce se produkty GH rychle rozšířily do celého Středního východu a afrických zemí a mezinárodní vliv GH vzrostl. 

Pákistánu a Dubaje , GH replikoval tento úspěšný model v Indonésii a Saúdské Arábii a dále pokračoval ve využívání svého lokalizovaného týmu , pohodlné spotové dodávky a včasného poprodejního servisu. Prodejní činnost Fan Wei se rozšířila po celém Středním východě a v jižní Asii a V jihovýchodní Asii a Africe začal GH zaujímat určitý podíl na trhu v roce 2014 . 

GH vstoupil do mezinárodní bojové vlajky a byl vysazen v různých zemích Asie a Afriky. Tyto trhy jsou relativně ekonomicky zaostalé rozvojové země a nyní se GH rozvíjí a roste. Protože je vývoj příliš rychlý a příliš hladký, je dokud nezačalo vstupovat do vyspělých zemí...... 

Pracovní fotografie maysun v německé pobočce

Maysun pokračoval ve využívání zkušeností z minulého života při zakládání obchodních zastoupení v Polsku a Maďarsku v Evropě. Věří, že oba prvky úspěchu jsou již k dispozici.Je jen otázkou času, kdy otevře evropský a americký trh. Co nevěděl, bylo, že problémy už byly na cestě.

Vzhledem k tomu, že Maysun nerozumí high-end trhům v Evropě a Austrálii, nemá hluboké pochopení pro přísnou kvalitu a pečlivé požadavky rozvinutých trhů v Evropě a Spojených státech. Kultura prodeje a vývoj trhu v Evropě, Polsko a Maďarsko byly těžké a evropský trh se dlouho nedařilo otevřít. 

V této době také australský trh zažívá časté stížnosti zákazníků kvůli detailům produktu, kvalitě a dalším problémům a australský trh zažívá krizi kvality. 

Přísně kontrolujte kvalitu produktů, od výběru různých pomocných materiálů fotovoltaických modulů, přizpůsobení různých materiálů, výběru článků atd., každý článek prošel přísným testováním výkonu a hotový produkt je přísně testován třetinou Výchozím bodem všeho je kvalita produktu.

Pracovní fotografie maysun v italské pobočce

Pokud jde o vývoj produktů, plně prozkoumává trh, vyrábí produkty vhodné pro místní trh, diferenciaci a specializaci produktů bere jako hlavní proud a věnuje pozornost místnímu poprodejnímu servisu Maysun Solar otevřel v roce 2017 novou kapitolu na evropském trhu Itálie postupně zřídila pobočky a vývoj trhu EU se začal formovat. 

Po chvíli zmítání má Maysun v tuto chvíli jasnější představu o své vlastní hodnotě a svém vlastním umístění, specializuje se na obsluhu malých a středních instalačních firem a prodejců a poskytuje jim komponenty pro distribuované domácnosti a malé a střední fotovoltaické elektrárny. Stanovení pozice také poskytuje Maysun cíl dále optimalizovat výkonnost produktů a služeb. 

Od roku 2019, v posledních čtyřech letech, Maysun našel svou vlastní jedinečnou cestu, jak vstoupit na evropský trh prostřednictvím selhání, průzkumů a pokusů. 

A Maysun se rozhodl dovést specializaci do extrému. Aby lépe usnadnil zákazníkům a získal nejlepší zájmy zákazníků, Maysun racionálně rozmístil celý zámořský sklad v EU a dodávka zboží bude do 1 000 kilometrů, což vyhrálo velký počet věrných zákazníků. , na rychlé cestě rozvoje. 

V roce 2021 Maysun solar založí pobočku v Nizozemsku. Kvůli vztahu mezi epidemií se vzdálenost a komunikace staly problémy omezujícími rozvoj...... 

Náš příběh je velmi dlouhý, další příběh právě začal, příběh online marketingu, Maysun se začala učit online propagaci v roce 2021 a klopýtla jako batole. Nevím, jak s vámi komunikovat, a nevím, jaký stav použít, abych se s vámi setkal. Možná vám online platforma Maysun působí neprofesionálně a nemá žádná pravidla, ale Maysun si vždy zachoval čisté srdce, odvážně se snažil a tvrdě jsem pracoval.trochu růstu. Dejte Maysun nějaký čas, abyste byli společně svědky Maysunova růstu. 

Příběh online marketingu Maysun začíná............