Maysun Solar šindelové celočerné solární panely, to nejlepší z obou světů

· Cenové trendy

Maysun Solar vždy hledá vysoce výkonné, vysoce kvalitní solární fotovoltaické panely, které můžeme nabídnout svým zákazníkům, a kombinace solárního modulu s černým šindelem je skvělým řešením.

Po důkladném průzkumu trhu a technických testech Maysun Solar zkombinoval šindelovou a plně černou do jednoho, aby vytvořil vysoce výkonný, vysoce kvalitní 210mm solární panel s výběrem specifikací 350-370W a 400-420W.

broken image

Úplně černé solární panely jsou vhodnější pro evropské architektonické styly a tóny:

Černý oxidovaný okraj a zadní vrstva splňují estetické potřeby většiny střech.

Výhodnější v chladnějších oblastech, kde může sníh rychleji roztát, a tím snížit ztráty výkonu.

Bezešvá technologie svařování solárního panelu Shingled eliminuje viditelné obvody a černá barva je jednotnější.

broken image

Šindelové solární panely mají 3 hlavní výhody oproti běžným solárním panelům

1. Zvýšená sklizeň energie

Vyšší výkon na metr čtvereční

Šindelové solární články nevyžadují sběrnice přes horní část článku, využívající technologii bezešvého pájení se stříbrným vodivým lepidlem (ECA) místo drátů kovové mřížky, takže slunečnímu záření je vystavena větší část solárního článku.

Menší energetické ztráty díky zastínění

Konstrukce víceparalelních obvodů snižuje ztráty stíněním způsobené kovovými pájecími proužky a dosahuje účinnosti modulu až 21.6 %

2. Lepší spolehlivost

Lepší mechanický výkon

Ve srovnání s konvenčními solárními panely jsou šindelové solární panely odolnější vůči poruchám a defektům způsobeným vnějšími silami působícími na solární panel, díky čemuž je technologie bezpečnější a spolehlivější.

3. Atraktivnější

Šindelové solární panely nemají žádné viditelné obvody, které jim dodávají čistý a jednoduchý vzhled a poskytují vynikající pouliční vzhled.

broken image

Technologie šindelových článků používaná v solárních modulech Maysun je nejnovějším designem na současném trhu, který přináší lepší získávání energie a vyšší spolehlivost než běžné solární moduly.

broken image

Šindelový 1/6 Cut je také průlomem pro Maysun Solar, který ve větší míře zvyšuje výrobu elektřiny. Nižší provozní teploty pro delší životnost modulu a snížení degradace energie. Když jsou články zastíněny, provozní teplota šindelového modulu je o 40-50 °C nižší než u polovičně řezaného modulu.

broken image

Jak technologie solárních panelů Maysun Solar stále dospívá, šindelové moduly představují současný stav techniky z hlediska výkonu, spolehlivosti a estetiky. Předpokládá se, že Maysun Solar bude mít v budoucnu větší možnosti.

broken image