Fotovoltaické produkty ve městech

Jak bude vypadat městský život v budoucnosti?
V posledních letech je solární energie široce propagována jako zelený a čistý zdroj energie. Aby bylo co nejdříve dosaženo cíle uhlíkové neutrality, země po celém světě intenzivně propagují výrobu fotovoltaické energie. Aplikace solární fotovoltaiky je stále rozsáhlejší a přeměna úspor energie na tvorbu energie se stává součástí moderního života.V neustálém výzkumu, průzkumu a praxi se otevírá N druhů „fotovoltaických +“ režimů.

broken image

V případě solární energie, kolik aplikací jste viděli?

1. Fotovoltaické pouliční osvětlení

Solární pouliční osvětlení nepotřebují pokládat kabely, nepotřebují napájení střídavým proudem a nevytvářejí účty za elektřinu; využívají stejnosměrné napájení a ovládání; mají výhody dobré stability, dlouhé životnosti, vysoké světelné účinnosti, snadné instalace a údržba, vysoký bezpečnostní výkon, úspora energie a ochrana životního prostředí, ekonomické a praktické. Může být široce používán v městských hlavních a vedlejších silnicích, komunitách, továrnách, turistických atrakcích, parkovištích a dalších místech.

broken image

2. Fotovoltaické sedadlo

Nejedná se o obyčejnou sedačku, jedná se o high-tech produkt, který splňuje politiku karbonové špičky a uhlíkové neutrality. Na boku křesla je fotovoltaický panel, který dokáže realizovat bezdrátové nabíjení nebo kabelové nabíjení mobilních telefonů. Fotovoltaické sedadlo poskytuje stálý proud zelené energie ze solární energie a je dodáváno s chytrým systémem ukládání energie, který zajišťuje vlastní spotřebu elektrické energie sedadla. Zároveň realizuje USB nabíjení, bezdrátové nabíjení, Bluetooth reproduktory, funkce osvětlení a vytápění na konstantní teplotu. Fotovoltaické sedadlo může být také vybaveno monitorováním prostředí, inteligentním systémem konstantní teploty, bezdrátovou WIFI a propojením s platformou smart city. Fotovoltaické sedadlo je platforma pro servisní aplikace a dokonalá náhrada venkovních parkovacích sedadel.

broken image

3. Chytré autobusové nádraží

Díky futuristickému chytrému autobusovému nádraží vás čekání na autobus už nebude nudné, když vyjdete z domu a jedete autobusem. Zelenou energii pro pavilon autobusového nádraží mohou zajistit fotovoltaické panely instalované v horní části nádražního pavilonu. Ve stanici je wifi hotspot pro nabíjení telefonu. V zimě mohou být sedadla také vyhřívaná a prostřednictvím dotykové obrazovky můžete během čekání na autobus sledovat zprávy, číst e-knihy a procházet mapy.

broken image

4. Fotovoltaická střecha

Z obchodního hlediska mají velké podnikové továrny, řetězce supermarketů a soukromé podniky výhodné střešní zdroje. Fotovoltaické střechy nejen řeší problém spotřeby elektřiny pro podniky, ale také významně přispívají k sociálním, ekonomickým a ekologickým přínosům. Podobně mohou uživatelé domů instalovat fotovoltaiku. Fotovoltaická střecha může vyrábět elektřinu, aby vydělala peníze a šetřila účty za elektřinu pro domácnost. V kombinaci s akumulací energie jde o nezávislý elektrický systém pro domácnost. Elektřina je zdarma a lze ji ovládat na kdykoliv.

broken image

5. Fotovoltaický odpadkový koš

Na odpadkový koš jsou položeny fotovoltaické panely a box je vybaven reklamními světly, nočními světly a USB rozhraním. Reklamní světla mohou přinést příjmy z reklamy a snížit náklady na údržbu odpadkového koše. Noční světla mohou v noci osvětlit chodce, a USB může občanům poskytnout Služba nabíjení skutečně ztělesňuje koncept zelené ochrany životního prostředí.

broken image

6. Fotoelektrická předstěna

Fotovoltaická předstěna je nový typ stavební předstěny, která kombinuje tradiční předstěnu s fotovoltaickým efektem. Tato nově vznikající technologie vědecky kombinuje optoelektronickou technologii s technologií obvodového pláště. Použití fotovoltaických modulů jako venkovních stěn nebo místo skleněných obvodových stěn může nejen hrát roli estetiky, chránit stěnu, šetřit materiály venkovních stěn, ale také vyrábět elektřinu, efektivně ji využívat a šetřit energii.

broken image

7. Fotovoltaická dálnice

Tajnou zbraní „solární silnice“ je, že vrchní vrstva je nový průsvitný materiál podobný matnému sklu, s vysokým koeficientem tření. Dokáže zajistit nejen neprokluzování pneumatiky, ale také lepší propustnost světla. Když sluneční světlo prochází skrz, solární články pod vozovkou přemění světelnou energii na elektřinu.

broken image

Nejběžnější fotovoltaické produkty v sedmi výše uvedených městech, s respektem a rozvojem solární energie a fotovoltaiky, v budoucnu se jistě objeví pokročilejší produkty fotovoltaické technologie na podporu energetické transformace a rozvoje měst.

Maysun solar se od svého založení v roce 2008 zaměřuje na výrobu vysoce kvalitních fotovoltaických modulů. Naším posláním je Make Energy Sustainable, Make Life Better. Kontaktujte nás, abychom společně vytvořili zelenou budoucnost!