Společnost Maysun Solar nedávno přidala tyto nové typy výrobků

· Průmyslové Novinky

1. Celočerný fotovoltaický modul N-Topcon s dvojitým sklem

Tento nový modul nabízí bezkonkurenční výkon a odolnost s životností až 30 let a konverzním poměrem 22,8 %.
Celočerný FV modul N-Topcon s dvojitým sklem je vybaven pokročilou technologií článků Topcon a oboustranným sklem, které zlepšuje celkový výkon a životnost.
Nové moduly společnosti Maysun Solar mají celočerný vzhled, takže jsou stylovým a atraktivním doplňkem každé domácnosti nebo firmy. Jejich elegantní design je ideální pro instalace, kde je estetika na prvním místě, například na střechách obytných nebo komerčních budov.

182mm N-TOPcon

(Kliknutím na obrázek přejdete na stránku s podrobnostmi)

2. Nový 410W celočerný fotovoltaický modul

Díky technologii Shingled nabízí účinnou konverzi 21,6 % a vynikající odolnost proti zastínění.
Technologie dlaždic použitá v modulu minimalizuje ztráty energie způsobené stíněním a poskytuje vyšší celkovou účinnost než běžné solární moduly. To znamená, že i při částečném zastínění může modul stále vyrábět značné množství elektřiny, čímž maximalizuje výrobu energie a zvyšuje návratnost investice zákazníka.
Kromě použití technologie dlaždic jsou moduly černé, aby ladily s estetikou budovy.

210mm 400w-420w shingled PV

(Kliknutím na obrázek přejdete na stránku s podrobnostmi)

3. Celočerné 390-410W fotovoltaické moduly speciálně navržené pro balkonové fotovoltaické systémy.

Tento inovativní výrobek slibuje revoluci ve způsobu využívání solární energie v obytných a komerčních budovách tím, že poskytuje efektivní a estetické řešení pro městské prostředí.
Díky svému elegantnímu a stylovému černému designu nový černý 390-410W fotovoltaický modul společnosti Maysun Solar dokonale ladí se strukturou moderních budov, takže je ideální pro balkonové fotovoltaické systémy v městských oblastech, kde je omezený prostor.
Celočerný 370W FV modul nabízí několik výhod, včetně odpovídajícího mikroinvertoru. Tento jedinečný prvek nabízí několik výhod, které z něj činí atraktivní volbu pro balkonové fotovoltaické systémy v městském prostředí.

broken image

Jednou z hlavních výhod rozšíření otvoru je možnost plného umístění mikroinvertoru. Tím modul Maysun Solar poskytuje dostatečný prostor pro instalaci mikroinvertorů, což zajišťuje bezproblémovou integraci a optimální výkon fotovoltaického systému.
Rám zadního panelu schovává všechny kabely a zlepšuje celkovou estetiku balkonu. Běžné fotovoltaické moduly mají často viditelné kabely a komponenty, které mohou narušovat vizuální vzhled balkonu. U tohoto výrobku jsou však kabely skryty v rámu, což dodává balkonu elegantnější a čistší vzhled. To je důležité zejména v městském prostředí, kde estetika hraje důležitou roli v designu a vzhledu budovy.

broken image

4. Řada Twisun X pro vysoké zatížení sněhem

Řada Twisun X, určená pro oblasti s vysokým zatížením sněhem, má konstrukci s dvojitým sklem a estetický vzhled v celé černé barvě, díky čemuž je elegantní a zároveň vysoce odolná.
Díky čelnímu zatížení sněhem 6000 Pa a vylepšené mechanické nosnosti nabízí Twisun X spolehlivé a efektivní řešení pro majitele domů v oblastech s vysokou sněhovou pokrývkou. Panel má vysokou účinnost přeměny energie 21,2 %, takže je ideální pro majitele domů, kteří chtějí snížit náklady na energii a minimalizovat svou uhlíkovou stopu.

Twisun pv

(Kliknutím na obrázek přejdete na stránku s podrobnostmi)

Samozřejmě máme pro vás na výběr i širokou škálu dalších modelů stejné velikosti ve stříbrné barvě s černým lemováním. Pomocí tlačítka WhatsApp nám můžete položit jakékoli dotazy.