Řada Twisun od společnosti Maysun Solar kombinuje odolnost, shodu s předpisy a snadnou instalaci

· Novinky Společnosti Maysun

Společnost Maysun Solar, přední dodavatel solárních modulů, přináší revoluci v oblasti obnovitelných zdrojů energie díky své nejnovější produktové řadě Twisun. Moduly Twisun, které jsou k dispozici ve výkonových třídách 390 W-410 W, nabízejí řadu vynikajících vlastností včetně vynikající odolnosti a splňují průmyslové normy. Očekává se, že tyto moduly budou mít významný vliv na trh se solárními elektrárnami díky své konstrukci s dvojitým sklem a lehké konstrukci.

Řada Twisun od společnosti Maysun Solar

Inovace odlišná od tradičních zadních desek - použití dvojitého zasklení Twisun

Charakteristickým rysem řady Twisun jsou působivé moduly se sklem, jejichž životnost je až 30 let.

Sklo je anorganický oxid křemičitý, stejná látka jako písek. Tento materiál je velmi houževnatý a zvládá náročné podmínky, jako je extrémní chlad, teplo, vlhkost, solná mlha a čpavek. Lépe než jakýkoli jiný plast odolává povětrnostním vlivům, korozi a oděru.

Moduly ze skla a skla mohou produkovat více energie než běžné zadní desky, přičemž zisk ze zadní strany činí 5 až 25 %. Díky tomu je výroba energie efektivnější a výhodnější.

Německý zákon vyžaduje, aby fotovoltaické moduly typu sklo-sklo byly instalovány ve vzdálenosti 0,5 metru od sousedů, zatímco běžné fotovoltaické moduly musí být instalovány ve vzdálenosti větší než 1,25 metru od sousedů, takže výrobky Twisun jsou vhodné i pro oblasti s hustými rozestupy mezi domy.

Použití skla namísto tradiční zadní desky navíc může výrazně zlepšit požární bezpečnost modulu, i když se vzdálenost mezi domy zkrátí, použití FV modulů Twisun může v největší míře zabránit vzniku náhodných katastrof.

Kombinace oboustranného skla a obalového materiálu POE navíc dává modulům TwiSun vynikající odolnost proti PID (Potential Induced Degradation), která minimalizuje degradaci výkonu modulu v důsledku úniku proudu a zajišťuje efektivní výkon.

Výsledná 30letá životnost skleněných modulů a jejich vynikající výkonnost zajišťují, že fotovoltaické moduly budou poskytovat spolehlivou a stabilní výrobu energie po dlouhou dobu. Společnost Maysun Solar slibuje dobrou kvalitu své řady Twisun. Má dlouhou životnost a dobře funguje v domácnostech i firmách.

použití dvojitého zasklení Twisun

Dvě varianty komponenty Twisun

Moduly Twisun jsou k dispozici ve dvou variantách: celočerné a černě orámované. Černé solární panely jsou pro výrobu energie účinnější. Dokážou absorbovat více tepla, a to i v chladných oblastech. To jim pomáhá rychleji rozpouštět sníh.

Řada Twisun od společnosti Maysun Solar

(Klikněte na obrázek pro více informací o produktu)

Návrh zohledňuje také elegantní a prostornou estetiku evropských architektonických staveb. Tato rozmanitost umožňuje klientům vybrat si typ konstrukce, který dokonale odpovídá jejich estetickým preferencím a aktuálním požadavkům na stavbu. Ať už chtějí přirozeně splynout s prostředím, nebo se výrazně vizuálně projevit, řada Twisun nabízí možnosti pro jakýkoli solární projekt.

Dvě varianty komponenty Twisun

Uživatelsky přívětivý design společnosti Twisun

Dalším charakteristickým rysem modulů Twisun je jejich lehká konstrukce. Tvrzené sklo o tloušťce 1,6 mm a ultratenký rám T6 o tloušťce 28 mm výrazně snižují hmotnost modulů na 19,5 kg, takže je jedna osoba může bez námahy zvednout a nainstalovat. Tato vlastnost nejen zjednodušuje proces instalace, ale také snižuje související náklady na pracovní sílu. Z tohoto uživatelsky přívětivého designu je patrná snaha společnosti Maysun Solar usnadnit a zpříjemnit proces instalace solárních modulů.

Moduly Twisun jsou navíc navrženy s ohledem na snadnou instalaci. Tyto moduly jsou k dispozici ve velikostech 1760 mm x 1098 mm x 28 mm s plochou menší než 2 m2, což odpovídá běžným směrnicím, které jsou v současné době na trhu k dispozici.

Moduly Twisun se rovněž vyznačují pokročilou technologií 210mm destiček a 1/3 řezaných článků a nízkoproudovou konstrukcí, což znamená, že moduly mohou pracovat při proudu kolem 10 A pro většinu střídačů na trhu. Tato shoda zajišťuje, že řada Twisun společnosti Maysun Solar splňuje přísné předpisy předních světových zastánců obnovitelných zdrojů energie. Instalatéři a koncoví uživatelé si mohou být jisti, že používají komponenty, které splňují nejvyšší průmyslové standardy.

Uživatelsky přívětivý design společnosti Twisun

S produktovou řadou Twisun společnost Maysun Solar úspěšně spolupracuje s mnoha zákazníky v Evropě a společně přispívají k transformačnímu pokroku v oblasti čisté energie a k dosažení cílů udržitelného rozvoje:

Řada Twisun od společnosti Maysun Solar

(Projekt je umístěn na střeše domu v Badenu.)

Řada Twisun od společnosti Maysun Solar

(Projekt se nachází na střeše krásného komplexu budov u jezera ve Švédsku)

Řada Twisun od společnosti Maysun Solar

(Projekt se nachází na střeše soukromého domu a továrny v Nizozemsku)

Společnost Maysun Solar se stala důvěryhodným dodavatelem solárních modulů, který trvale dodává vysoce kvalitní produkty, jež splňují vyvíjející se potřeby odvětví obnovitelných zdrojů energie. Řada Twisun demonstruje závazek k inovacím a udržitelnému rozvoji a odráží vizi společnosti pro ekologičtější budoucnost.

Prostřednictvím řady Twisun nabízí společnost Maysun Solar svým zákazníkům spolehlivá, odolná a vyhovující řešení solárních modulů. Kombinací špičkové technologie, vynikající odolnosti a snadné instalace umožňuje společnost Maysun Solar jednotlivcům i firmám využívat sílu solární energie a přispívat k udržitelnějšímu rozvoji planety.

Může se vám také líbit:

Maysun Solar a Hoymiles spojily své síly a uvedly na trh nový Venusun S, 800W kompletní balkonový fotovoltaický systém
Společnost Maysun Solar nedávno přidala tyto nové typy výrobků
Instalace malých fotovoltaických systémů na balkony je populární v několika zemích