Maysun Solar a Hoymiles spojily své síly a uvedly na trh nový Venusun S, 800W kompletní balkonový fotovoltaický systém

· Novinky Společnosti Maysun

Přední dodavatel solárních řešení Maysun Solar navázal spolupráci s renomovaným výrobcem mikroinvertorů Hoymiles, aby představil své nejnovější inovace v oblasti obnovitelných zdrojů energie. Výsledkem tohoto strategického partnerství je Venusun S, kompletní balkonový fotovoltaický systém o výkonu 800 W.

Venusun S, balkónový fotovoltaický systém, úspěšná spolupráce

Projekt "vše v jednom

Venusun S je navržen tak, aby poskytoval použitelnější, kompletní a efektivní řešení pro obytné a komerční prostory s omezenou střešní plochou. Tento jedinečný systém kombinuje odborné znalosti společnosti Maysun Solar v oblasti technologie solárních modulů s pokročilou technologií mikroinvertorů společnosti Hoymiles, čímž vzniká kompaktní a efektivní solární řešení "vše v jednom".

Venusun S, balkonový fotovoltaický systém, projekt "vše v jednom

Jedinečný a výhodný výkon

Srdcem systému Venusun S jsou dva na zakázku vyrobené průhledné, celočerné fotovoltaické moduly o výkonu 410 W. Průhledná zadní deska podporuje ve srovnání s běžnými zadními deskami oboustrannou výrobu energie, což dále zvyšuje vynikající výkon fotovoltaických modulů až o 20 %. Kromě toho celočerný design modulů demonstruje estetický design, který se bez problémů začlení do jakéhokoli architektonického stylu. Venusun S váží pouhých 14 kg na modul, což je o 7 kg méně než dříve a o 25 % méně než balkónové elektrárny na trhu, a tloušťka skleněného panelu je 1,6 mm místo 3,2 mm, což usnadňuje instalaci a přepravu. Snadnou přepravu a bezproblémovou instalaci zvládne pouze jedna osoba, což výrazně snižuje náklady na přepravu a instalaci.

Jedinečný a výhodný výkon

Dokonalost ve snaze o dokonalost

Jednou z vlastností systému Venusun S je zabudování kabelových svorek na zadní straně fotovoltaických modulů. Zjistili jsme, že při instalaci takto velkých fotovoltaických modulů jsou kabely k nim připojené často ponechány nahodile a rozhozené. Inovativní doplnění kabelových svorek umožňuje kabely úhledně upevnit v rámu modulu, což zajišťuje čistý a uspořádaný vzhled. Eliminace odhalených kabelů nejen zlepšuje vizuální vzhled systému, ale také zvyšuje bezpečnost a spolehlivost.

Dokonalost ve snaze o dokonalost

Celková optimalizace výkonu systému

Systém Venusun S navíc obsahuje dva mikroinvertory Hoymiles, každý o výkonu 400 W, bez nutnosti dalšího nákupu, montáže. Tyto mikroinvertory jsou inteligentně připojeny k různým fotovoltaickým modulům, čímž se zmírňuje vliv každého modulu, který vyrábí energii samostatně. Toto strategické propojení optimalizuje celkový výkon systému a zajišťuje konzistentní a efektivní výrobu energie.

Celková optimalizace výkonu systému

Z pohledu uživatele

Balkonový fotovoltaický systém Venusun S obsahuje také dva T-konektory a pětimetrový kabel, což uživateli poskytuje bezproblémovou a bezproblémovou instalaci. Díky uživatelsky přívětivému designu a intuitivnímu procesu instalace je systém atraktivní volbou pro majitele domů a firmy, kteří chtějí využívat solární energii bez omezení střešním prostorem.

Bezpečná a spolehlivá záruka

Venusun S, výrobek s certifikací požární třídy C, vhodný do všech druhů počasí a podmínek, má 12letou záruku na výrobek, 25letou záruku na výkon, je bezpečný a odolný a je důvěryhodným výrobkem, který mohou zákazníci s důvěrou používat.

"Uvedení systému Venusun S na trh představuje důležitý milník v našem trvalém závazku poskytovat nejmodernější solární řešení," řekl pan White, senior regionální manažer pro Evropu. "Díky spolupráci se společností Hoymiles jsme schopni využít její odborné znalosti v oblasti technologie mikroinvertorů a vytvořit kompletní a efektivní solární řešení pro balkonové instalace. Věříme, že tento produkt výrazně rozšíří využití solární energie a umožní jednotlivcům i podnikům využívat udržitelné a obnovitelné zdroje energie."

Společnost Maysun Solar se od roku 2008 specializuje na výrobu vysoce kvalitních fotovoltaických modulů. Náš modul Venusun S je nejdoporučovanějším solárním modulem. Má vynikající výkon a stylový celočerný design. Jeho design dokonale ladí s jakýmkoli architektonickým prostředím.

S řadou Venusun S společnosti Maysun Solar se můžete spolehnout na spolehlivost a kvalitu našich výrobků. Připojte se k nám při vytváření ekologičtějšího světa využitím síly slunce. Kontaktujte společnost Maysun Solar ještě dnes a pojďme společně budovat udržitelnou budoucnost.

Může se vám také líbit:

Výhody, nevýhody a klasifikace fotovoltaické výroby energie, víte?
Balkonové elektrárny: udržitelné využívání sluneční energie​
Instalace malých fotovoltaických systémů na balkony je populární v několika zemích