Úspěšně ukončená cesta společnosti Maysun Solar do Itálie

· Novinky Společnosti Maysun

Rimini, Itálie - Společnost Maysun Solar, přední dodavatel fotovoltaických (FV) modulů, se zúčastnila fotovoltaické výstavy K.EY Energy 2023, která se konala ve dnech 22. až 24. března v Rimini. Společnost Maysun Solar během ní představila své nejnovější produkty a služby v oblasti fotovoltaických modulů a navázala nová partnerství v odvětví obnovitelných zdrojů energie.

broken image

Stánek společnosti Maysun Solar na veletrhu K.EY Energy 2023 byl vrcholem, který přitahoval pozornost vedoucích představitelů oboru i účastníků výstavy. Na stánku byla představena nejnovější nabídka fotovoltaických modulů společnosti Maysun Solar, včetně monokrystalických modulů s vysokou účinností, solárních modulů s dvojitým sklem a celočerných solárních modulů. Na návštěvníky zapůsobilo odhodlání společnosti podporovat udržitelnou energetiku a její zaměření na kvalitu a inovace v oblasti výrobků z fotovoltaických modulů.

broken image

Akce poskytla společnosti Maysun Solar vynikající platformu pro demonstraci jejího závazku k udržitelnosti a inovacím a pro navázání kontaktů s vedoucími pracovníky v oboru. Účast společnosti na veletrhu K.EY Energy 2023 podtrhuje její pozici předního dodavatele fotovoltaických modulů a její závazek poskytovat cenově dostupná a snadno použitelná řešení fotovoltaických modulů pro domácnosti, podniky a komunity po celém světě.

broken image

Pan Bai, ředitel společnosti Maysun Solar, k této události uvedl: "Jsme velmi rádi, že se můžeme zúčastnit veletrhu K.EY Energy 2023 a představit naše nejnovější fotovoltaické moduly. Akce nám poskytla skvělou platformu pro navázání kontaktů s vedoucími představiteli v oboru a prokázání našeho závazku k udržitelnosti a inovacím. Jsme nadšeni novými partnerstvími, která jsme navázali, a těšíme se na spolupráci s našimi partnery při dosahování našich společných cílů."

Akce K.EY Energy 2023 byla velmi úspěšná, sešli se na ní vedoucí představitelé průmyslu, politici a odborníci, aby diskutovali o nejnovějším vývoji v oblasti fotovoltaických modulů, a účast společnosti Maysun Solar na této akci zdůraznila vedoucí postavení společnosti jako dodavatele fotovoltaických modulů a její závazek podporovat udržitelnou energii.

Jako profesionální výrobce fotovoltaických modulů s patnáctiletou zkušeností nabízí společnost Maysun Solar širokou škálu fotovoltaických modulů, které splňují potřeby široké veřejnosti v různých scénářích, jako jsou balkonové fotovoltaické moduly, střešní a pozemní elektrárny a další. Pro více informací klikněte na tlačítko .

Může se vám také líbit

broken image
broken image