Posílení změny: triumfální partnerství mezi Maysun Solar a Sebastianem Bollem

· Novinky Společnosti Maysun

Jsme hrdí na to, že se zde můžeme podělit o náš mimořádný příběh úspěchu se Sebastianem Bollem z vynikající německé společnosti RegioEnergieWerk. Jako specializovaný výrobce fotovoltaických modulů Maysun Solar jsme rádi, že můžeme představit tento transformační projekt, který přináší čistou a efektivní solární energii do kina zvaného Haveltorkino v německém městě Rathenow. Pojďte se s námi podívat na podrobnosti této úspěšné spolupráce.

úspěšná spolupráce

Společné úsilí o udržitelná řešení

Pro tento projekt investovala společnost Maysun Solar do 259 400W, 182mm celočerných solárních panelů. Systém je doplněn 100KWP hybridním systémem, který lze připojit k síti a má 50KWP bateriové úložiště. Je použit střídač a akumulační baterie (vysoké napětí) od společnosti SofarSolar, stejně jako funkce nouzového napájení a substruktury K2 a ESDEC. Roční spotřeba elektřiny komerčního zákazníka činí 70 000 kWh ročně a instalace tohoto fotovoltaického modulu je dobrým dlouhodobým přínosem pro zásobování celé společnosti zákazníka elektřinou. Naše celočerné monokrystalické fotovoltaické moduly mají následující vlastnosti:

  • Provozní proud 14 A je dokonale sladěn s běžnými stringovými střídači, což zákazníkovi poskytuje svobodu volby.
  • Výrobek využívá technologii 182mm článků pro spolehlivější výkon, čímž účinně snižuje ztráty energie způsobené stínem a dosahuje vyššího výstupního výkonu.
  • Výrobek je vyroben technologií segmentového svařování, která využívá kombinaci trojúhelníkových a plochých povrchů pro dosažení propojení článků s mikroroztečí a zvýšení účinnosti modulů.
  • Výrobek využívá třídílnou spojovací skříňku, která snižuje riziko vzniku otvorů způsobených lepidly.

Společné očekávání a vášeň pro udržitelná energetická řešení byly základem naší spolupráce při úspěšné instalaci 259 nejmodernějších 400W, 182mm celočerných solárních panelů na šikmých a plochých střechách. Kromě toho efektivní komunikace, pečlivá koordinace a důkladné plánování mezi námi zajistily hladkou realizaci projektu.

Výrobek od společnosti Maysun Solar

Kliknutím na obrázek získáte další podrobnosti o produktu

Transformační dopad na oblast, kde se výrobek používá.

259 400W fotovoltaických panelů Full Black dodaných společností MaySun v kombinaci s hybridním systémem o výkonu 100 kWP, připojením k síti a bateriovým úložištěm o výkonu 50 kWP změnilo zásobování energií tohoto kina v Haveltorkinu, snížilo náklady na energii a zvýšilo udržitelnost a zároveň zvýšilo energetickou odolnost majitelů.

revoluční dopad

Dlouhodobé výhody pro zákazníka

Roční spotřeba elektrické energie zákazníka činí až 70 000 kWh a instalace tohoto projektového systému přinesla jak výrazné úspory nákladů, tak zvýšení efektivity provozu. Dokončení tohoto projektu nás posunulo o významný krok vpřed v dosahování našich cílů v oblasti snižování emisí uhlíku a jeho pozitivní dopad na životní prostředí přispívá k cílům zákazníka v oblasti udržitelnosti. Přijetí řešení orientovaných na čistou energii přispívá k pozitivní image zákazníka a zvyšuje přínosy v oblasti firemní odpovědnosti.

Dlouhodobé výhody pro zákazníka

Průkopník udržitelné budoucnosti

Projekt působí také jako katalyzátor změn v rámci odvětví. Jeho úspěšná realizace demonstruje škálovatelnost a potenciál replikace solárních zařízení a ukazuje nám proveditelnost a ekonomické výhody výsledného přechodu na obnovitelné zdroje energie. Díky podpoře spolupráce mezi instalatéry fotovoltaických modulů, výrobci a zúčastněnými stranami doufáme, že v budoucnu budeme mít příležitost dobře spolupracovat s více zákazníky při zavádění řešení čisté energie a pracovat na dalším rozvoji odvětví a společně udělat velký krok směrem k zelenější a udržitelnější budoucnosti.

udržitelná budoucnost

Oslavme ještě jednou velký úspěch partnerství mezi Sebastianem Bollem a společností Maysun Solar. Tato spolupráce nejenže změnila energetickou krajinu v regionech, kde je využívána, ale také vytvořila precedens pro iniciativy v oblasti udržitelné energie, které jsou vysoce efektivní a mají vynikající výsledky. Využijme sílu solární energie a snižme náš negativní dopad na životní prostředí.

Společnost Maysun Solar se od svého založení v roce 2008 specializuje na výrobu kvalitních fotovoltaických modulů. Vyberte si Maysun Solar, protože máme kvalitní solární panely pro vaše potřeby, kontaktujte nás a společně můžeme vytvořit zelenou budoucnost!

Může se vám také líbit:

Výhody, nevýhody a klasifikace fotovoltaické výroby energie, víte?
Některé nejdůležitější poznatky z oblasti fotovoltaiky
Udržitelnost v praxi: jak může fotovoltaika zlepšit životní prostředí